Baldo Propolisli Dondurma 400 gr

0,00
Marka : Baldo
Fiyat : ₺67,00(KDV Dahil)

İçerik: Organik inek sütü, organik çiçek balı, sadeyağ, organik propolis, saf salep, kaynak tuzu

Baldo, dondurmayı yeniden icat ederek sağlıklı bir yiyeceğe dönüştürdü. Üstelik şaşırtıcı derecede yüksek besin değeri ile lezzetli ve besleyici bir özelliğe sahiptir.

 

Son yılların en çok konuşulan ve üzerinde sayısız araştırma yapılan bir arı ürünüdür. 

 

Arıların ürettiği 8 değerli üründen biri olan PROPOLİS, Anadolu'nun kadim uygulamalarından biriyle, yağda çözme metoduyla çözdürülüyor.

Hiç bir şekilde alkol ve türevleri (etanol, metanol, gliserol, propilen glikol) kullanılmadan doymuş yağda çözdürülerek elde edilen propolis özü dondurmaya işlenmektedir.

%1 oranında propolis içermektedir.

Gluten, şeker, alkol, katkı maddesi içermez.

Baldo propolis dondurmalarını sade olarak yiyebileceğiniz gibi meyvelerle zenginleştirebilir ve smoothielerinizde de kullanabilirsiniz.

Böylece hem dondurma yemiş hem de propolisin sağlık yararlarından faydalanmış olursunuz.

 

NOT: Üründe kullandığımız propolisi önce sadeyağda çözdürüp daha sonra dondurmaya işliyoruz. Zira propolisi toz haline getirip kullanmıyoruz. Çünkü bu şekilde insan vücudu bundan faydalanamamaktadır. Propolis kullanılan karışımlarda, propolisin çözündükten sonra kullanımı biyoyararlılığını artırmaktadır.

PROPOLİS, arıların bitki ve ağaçların sap ve tomurcuklarından elde ettiği, içerisinde; sindirim enzimleri, polenler, yağlar ve balmumları olan bir tür tutkaldır.

ARI KOLONİLERİ, PROPOLİSLERİ GENELLİKLE YAĞMURA KARŞI VE STERİLİZASYON AMAÇLI ÜRETİR. DOLAYISIYLA SUDA ÇÖZÜNMEZ.

Öyle ki kovanda ışık alan yerleri bununla kapatır. Çünkü ışık gelen yerden yağmur da gelir.

Bir takım cisimleri izole etmek için propolis kullanır. Propoliste mikroorganizmalar yaşayamaz.

Anadolu'da yüzlerce yıldır tereyağında çözdürülen propolis, böylece topikal uygulamalar için de zemin bulmuştur.

Bağışıklık sistemi destekleyici, antibakteriyel, antiviral, antienflamatuar ve antifungal özelliklere sahip olduğu sayısız bilimsel çalışma ile kaydedilmiştir.